Doneren

E-mailadres*

Project*

Bedrag €*

Wat gebeurt er met mijn donatie?

Uw donatie komt volledig ten goede aan Noorderkerkgemeente Amsterdam. Hiervan bekostigen we o.a. de internetuitzendingen, activiteiten en zondagse diensten. Wilt u voor een specifiek doel doneren neem dan contact op met de scriba.

Hoe kan ik mijn periodieke donatie stoppen?

Door een e-mail te sturen naar scriba@noorderkerk.org. Hierin geef je aan dat je je donatie wilt stopzetten. Net afgeschreven bedragen kun je altijd storneren.

Hoe is het beloningsbeleid?

De beloning van de predikanten van onze gemeente is geregeld in de ‘generale rechtspositie predikanten’. De beloning van overige medewerkers in loondienst is geregeld in de ‘arbeidsvoorwaardenregeling Protestantse Kerk in Nederland’. De hierop betrekking hebbende regelingen vindt u hier: http://www.protestantsekerk.nl/actief-in-de-kerk/Kerkorde/Paginas/Generale-regelingen.aspx

Leden van kerkenraden, colleges en commissies ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Alleen werkelijk gemaakte onkosten kunnen worden vergoed.

Hoe zit het met de privacy?

Eenmalige donaties
De gegevens die je invult worden tijdelijk opgeslagen voor administratieve doeleinden en periodiek verwijderd.

Periodieke donaties
De gegevens die je specifiek invult om te doneren worden opgeslagen om voor de periode die jij hebt geselecteerd (per maand/kwartaal/jaar) de afschrijving te verzorgen. Wanneer jij te kennen geeft je donatie te willen stoppen worden deze gegevens verwijderd.

De privacy verklaring van de Protestantse Kerk waar de Noorderkerk onder valt tref je hier: https://www.protestantsamsterdam.nl/privacyverklaring/

Bijdragen

Overmaken

U kunt uw gift ook direct aan ons overmaken op NL24RABO0333902238 ten name van: de Noorderkerk.

De Noorderkerk heeft als onderdeel van de Protestantse Kerk Amsterdam de ANBI-status. Uw gift is derhalve aftrekbaar op uw aangifte inkomstenbelasting. Mocht u uw gift als periodieke schenking willen aanmerken en mogelijke extra belastingvoordeel genieten, neem dan contact op met de scriba (scriba@noorderkerk.org).

Kerkbalans

In de eerste kwartaal van het kalenderjaar vindt de actie Kerkbalans plaats, waarin we leden van onze gemeente vragen om een financiële bijdrage. Alle bij de Noorderkerk ingeschreven leden krijgen van de Protestantse Kerk Amsterdam hierover een brief met nadere informatie. Als u geen brief heeft ontvangt, mail dan de scriba (scriba@noorderkerk.org).

ANBI status

Onze RSIN-gegevens

Giften aan Noorderkerk kunt u in uw aangifte verantwoorden als: ‘giften aan de Protestantse Gemeente te Amsterdam’, RSIN-nummer 818517669. Het algemene RSIN-nummer volstaat; de wijkkerken, zoals de Noorderkerk, die bij de Protestantse Gemeente Amsterdam horen hebben geen eigen RSIN-nummer.